Wanden

Wat betreft wanden zijn er verschillende afwerkingen waar u uit kan kiezen. Wij zijn heel bedreven in het betegelen van wanden. Tevens kunt u ons voor goed stucwerk op uw wand benaderen.

STUCWERK

Heeft u de juiste soort stucwerk voor uw situatie gekozen of twijfelt u nog? Wij komen graag bij u langs om uw woning te bekijken, uw wensen te bespreken en u persoonlijk advies te geven. Bent u tevreden met het advies? Het stucwerk nemen we mee in de werkzaamheden die worden uitgevoerd door een vakkundige stukadoor waar wij prettig mee samenwerken en waarvan wij weten dat de kwaliteit constant is. Daarmee kunnen wij ook goed inspelen op een goede en snelle planning. Laat uw woning dan verrijken met stucwerk.

TEGELWERK

Baas is als afbouwbedrijf betrokken bij de afwerking van een woning of de verbouwing daarvan. Wat betreft tegelwerk leveren wij kwaliteit van het hoogste niveau, wat natuurlijk bijdraagt aan een perfect resultaat. Wij zijn heel bedreven in het betegelen van wanden en vloeren. Van de afbouw-werkzaamheden van een compleet nieuwbouwhuis tot een nieuwe wc, van vloer- tot wandtegels: u kunt ons gerust inschakelen.