Vloeren

Geef elke ruimte een eigen sfeer met een mooie tegel in uw gewenste kleur en maat. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van tegelvloeren. Tevens zijn wij gespecialiseerd in vloerverwarming infrezen.

VLOERVERWARMING

Wij bieden u kwaliteit, vakmanschap en vrijblijvend advies over het aanschaffen van vloerverwarming. De vloerverwarming wordt traditioneel gelegd, ingefreesd en altijd aangeleverd met een A label pomp. Wilt u een professioneel bedrijf in de arm nemen die u goed kan adviseren over het infrezen van vloerverwarming of staalmatten? Of vloerverwarming ook geschikt is onder andere materialen dan alleen tegels? Baas Afbouwbedrijf is een specialist in het aanleggen van vloerverwarming. Of het nu de badkamer, keuken of woonkamer betreft; voor elke ruimte ligt een passende oplossing voorhanden. Dat is waar Baas Afbouwbedrijf voor staat. Wij bieden vakmanschap en advies bij de aanschaf van uw vloerverwarming.

TEGELVLOER

Vloertegels geven een luxe uitstraling aan een ruimte. Ze zorgen voor een grote verfraaiing van uw woonhuis en passen nagenoeg bij elk interieur. Of het nou in de keuken, badkamer, toilet of woonkamer is, we leggen in alle mogelijke ruimtes. Het reinigen is bovendien erg eenvoudig. Zo past het dus prima in een huis waar kinderen en huisdieren een rol spelen.