Badkamers

Een badkamer volledig naar onze smaak, geleverd door een vakman met goede service, die zijn geld dubbel en dwars waard is geweest!

Rob, Christina (en kids)

De badkamer, een plaats die ruimte en rust moet uitstralen. Wellicht wordt er gedacht dat een nieuwe badkamer een te grote klus is of weet u niet hoe u dit project het best kunt aanpakken, wie u moet inschakelen en hoeveel tijd dit zal innemen. En dan de prijs niet te vergeten: u heeft wellicht een beperkt budget om te besteden en u bent bang om het kostenplaatje te overschrijden. Want met een vakkundig team en de beste materialen maken wij van elke badkamer een aangenaam vertrek.

Wilt u uw badkamer verbouwen? Wij hebben diverse projecten met succes afgerond.

WAT WIJ U BIEDEN

  • Het demonteren van de oude badkamer
  • Het betegelen van wanden
  • Het betegelen van vloeren
  • Het plaatsen van badkuipen
  • Het plaatsen van douchecabines
  • Levering van materialen

Wij komen graag langs om u te informeren wat de mogelijkheden zijn. Het is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om ons op te frissen, maar ook om te ontspannen. De eerste stap is het ontwerpen van de badkamer. Tijdens de ontwerpfase van de badkamer wordt inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. De volgende stap is om het leidingwerk voor de wastafel, het bad, de douche en het toilet op de juiste plaats aan te brengen. Wij kunnen u helpen bij het maken van uw plannen, laat ons uw badkamer verbouwen. Hier onder ziet u enkele foto’s van de badkamers die we de afgelopen tijd hebben gerealiseerd.