Waar kunnen we u mee van dienst zijn

U kunt op ons rekenen wanneer het gaat om badkamer- en keukenrenovatie. Ook voor goed tegelwerk voor zowel vloeren als wanden, stucadoorswerk en installatiewerk kunt u gerust contact met ons opnemen. Even een overzicht van wat wij u zoal te bieden hebben.

 

BADKAMERS

Is uw oude badkamer niet meer voldoende, wij komen graag langs om te u te informeren wat de mogelijkheden zijn.  Het is zo dat de badkamer een belangrijke ruimte in huis geworden. Het is tegenwoordig niet alleen meer de ruimte om ons op te frissen, maar ook om te ontspannen. De eerste stap is het ontwerpen van de badkamer. Tijdens de ontwerpfase van de badkamer wordt inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn. De volgende stap is om het leidingwerk voor de wastafel, het bad, de douche en het toilet op de juiste plaats aan te brengen. Wij kunnen u helpen bij het maken van uw plannen, laat ons uw badkamer verbouwen. Hier onder ziet u enkele foto’s van de badkamers die we de afgelopen tijd hebben gerealiseerd. 

Voor alle badkamer foto’s, ga naar badkamers.

WANDEN

Afbouwbedrijf Baas verzorgt zowel stucwerk als tegelwerk volledig naar uw wensen. Stukadoren is nog altijd voor een groot deel handwerk. Onbehandelde muren en plafonds of muren en plafonds die scheef staan of lopen, worden door het aanbrengen van een laag gipsmortel recht en vlak getrokken. In de afwerking kan worden gekozen voor behangklaar stukadoorswerk of sausklaar stukadoorswerk. Het stucwerk wordt uitgevoerd door een vakkundige stukadoor waar wij prettig mee samenwerken en daarmee kunnen wij ook goed inspelen op een goede en snelle planning. Wat betreft tegelwerk leveren wij kwaliteit van het hoogste niveau. Dit is natuurlijk uiterst belangrijk voor een perfect resultaat. Wat we daarmee bedoelen, is hieronder op de foto’s goed te zien.

Voor alle foto’s van tegelwanden, ga naar tegelwerk.

KEUKENS

U kunt ook terecht voor de voorbereiding van uw keuken bij ons. Afbouwbedrijf Baas is gespecialiseerd in het voorbereidende werk voorafgaand aan het plaatsen van de keuken, leiding- en installatiewerk en het tegelen en afwerken van uw wanden en vloeren.

  • Voorbereidend werk voor het plaatsen van de keuken
  • Leidingwerk
  • Het betegelen van wanden
  • Het betegelen van vloeren

VLOEREN

Geef elke ruimte een eigen sfeer met een mooie tegel in uw gewenste kleur en maat. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van tegelvloeren. Teven zijn wij gespecialiseerd in vloerverwarming infrezen! Wij bieden u kwaliteit, vakmanschap en vrijblijvend advies over het aanschaffen van vloerverwarming. De vloerverwarming wordt traditioneel gelegd, ingevreesd en altijd aangeleverd met een A label pomp.